Se også...

kurtstrand.dk - kontakt@kurtstrand.dk - +45 21 29 70 36

Kontorfællesskabet, Bredgade 25D, 1260 København K

Træning af radio- og tv-værter

Med individuel træning af f.eks. værtsinterview i radio og tv kan på relativt kort tid opnås markante forbedringer. Et træningsforløb tager afsæt i den enkeltes færdigheder og ønsker – og kan f.eks. bestå af to hele dage iløbet af et par måneder. Forløb har været gennemført flere gange hos bl.a. DR, TV2 og Politikens web-tv.

 

Udvikling af radio- og tv-programmer

Udvikling af nye programmer eller justering af eksisterende lykkes kun med præcise analyser, diskussioner og koncept-beslutninger. Et udviklingsforløb kan indgå som en del af f.eks. et redaktionsseminar eller kan bestå af en række selvstændige, fokuserede møder.

Efterkritik/analyse

Alle journalister og redaktioner kan blive bedre via kontant, kontinuerlig og konstruktiv efterkritik. En efterkritik med analyse, gennemgang og diskussion kan vare to timer, men kan også – hvis den virkelig skal i dybden – udstrækkes til en halv eller en hel dag. Efterkritik kan også integreres i et kursusforløb.

 

Referencer

Se her eksempler på hvor jeg har lavet kurser, seminarer, gæsteundervisning, træning, udvikling og efterkritik de sidste par årtier.

 

kurtstrand.dk © 2010 Privacy Policy . Terms Of Use