Foredrag

Kampen om

valgkampen

Med dygtig iscenesættelse kæmper rød og blå blok om vælgernes gunst, når der er folketingsvalg - i dette foredrag fortæller jeg med konkrete eksempler om spillet mellem politikere, spindoktorer og journalister.

kurtstrand.dk - kontakt@kurtstrand.dk - +45 21 29 70 36

Kontorfællesskabet, Bredgade 25D, 1260 København K

Foredrag

Jeg tilbyder foredrag om medier, tv, politik, ytringsfrihed og værdier; et foredrag varer typisk 45-60 minutter efterfulgt af spørgsmål og debat.

Foredrag bookes via forespørgsel på 21 29 70 36 eller info@kurtstrand.dk.

 

 

Ingen af mine foredrag hives op af skuffen, men tilpasses og aktualiseres i forhold til målgruppen med afsæt i f.eks. følgende emner:

 

Mediernes magt – magten over medierne:

Stadig flere medier kæmper om vores opmærksomhed. Men hvem sætter dagsordenen? Hvad er forskellen på ”vagthunde” og ”jagthunde”? Og hvorfor rydder mindre vigtige begivenheder ofte tv's sendeflader?

 

TV og radio bag facaden

Hvad foregår der, før kamera og mikrofon tændes? Hvilken betydning har billeder og lyd for prioriteringer? Og hvad taler interviewer og interviewperson om før og efter et interview?

 

Ytringsfrihed – hvad er meningen?

"Je suis Charlie"... Budskabet lød igen og igen efter terrorangrebet på det franske satiremagasin Charlie Hebdo i januar 2015. En måned senere blev Danmark ramt, og vi blev mindet om de hektiske dage i begyndelsen af 2006, da Dannebrog blev brændt af, trampet på og revet itu under ”Muhammed-krisen”. Det er således blevet tindrende klart, at ytringsfrihed ikke er en selvfølge – hverken i Danmark, i andre vestlige kulturer eller i muslimske lande.

kurtstrand.dk © 2010 Privacy Policy . Terms Of Use