Se også...

Skriv eller ring:

kontakt@kurtstrand.dk

+45 21 29 70 36

kurtstrand.dk - kontakt@kurtstrand.dk - +45 21 29 70 36

Kontorfællesskabet, Bredgade 25D, 1260 København K

 

 

 

 

 

Foto: DR

 

Flere:

 

Stå fast på (kerne)værdierne

Forandringer, strukturændringer og nye krav i ét væk… Sådan ser hverdagen ud i både den private og den offentlige sektor. Derfor skal man som leder eller medarbejder kende og stå fast på sine værdier – og man gøre en indsats for at blive anerkendt for sine faglige kompetencer i en tid, hvor der skal løses flere opgaver for færre ressourcer. Forandringer skal ikke besvares med ”det kan ikke lade sig gøre”, men som nye muligheder.

 

Den politiske biografi

Bøger om og med politikere er i høj kurs. Bøgerne giver ofte indsigt, men er også med til at forstærke den personfiksering, som i stigende omfang præger moderne politik. Med udgangspunkt i og eksempler fra mine egne bøger, "Poul Schlüter - det var vel ikke så ringe endda" (2011) og ”Connie Hedegaard – ikke blot til pynt” (2005) fortæller jeg om processen bag en politisk biografi og lægger op til diskussion om de seneste tre årtiers politik.

 

Fra finanskrise til formidlingskrise:

Var det min skyld, at min pension blev udhulet under finanskrisen? Er det måske mig, der har investeret mine penge i islandske spekulantbanker, færøske lakseeventyr og vietnamesiske demokratiprojekter? Og hvorfor fik jeg først besked, da det alligevel var for sent? I foredraget reflekterer jeg over finanskrisen, som også var en formidlingskrise og et wakeup-call til vores blinde tro på vækst.

 

Referencer

Jeg har i et par årtier holdt foredrag for bl.a. aftenskoler, biblioteker, højskoler, foreninger og gymnasier.

Se et udpluk her

 

kurtstrand.dk © 2010 Privacy Policy . Terms Of Use