kurtstrand.dk © 2010 Privacy Policy . Terms Of Use

kurtstrand.dk - kontakt@kurtstrand.dk - +45 21 29 70 36

Læs om mediestort og -småt på MEDIEBLOKKEN

NY, OPDATERET UDGAVE AF INTERVIEW FOR JOURNALISTER:

Mediernes magt – magten over medierne:

Stadig flere medier kæmper om vores opmærksomhed. Men hvem sætter dagsordenen? Hvad er forskellen på ”vagthunde” og ”jagthunde”? Og hvorfor rydder mindre vigtige begivenheder igen og igen tv's sendeflader?

Skriv eller ring:

+45 21 29 70 36

Webmaster: Kira Strand Hald

Foto: Esbjerg kommune

Stå fast på (kerne)værdierne                                       Forandringer, strukturændringer og nye krav i ét væk… Sådan ser hverdagen ud i både den private og den offentlige sektor. Derfor skal man som leder eller medarbejder kende og stå fast på sine værdier – og man gøre en indsats for at blive anerkendt for sine faglige kompetencer i en tid, hvor der skal løses flere opgaver for færre ressourcer. Forandringer skal ikke besvares med ”det kan ikke lade sig gøre”, men som nye muligheder.

Foredrag:

Jeg tilbyder foredrag om medier, tv, politik, ytringsfrihed og værdier; et foredrag varer typisk 45-60 minutter efterfulgt af spørgsmål og debat.

Foredrag bookes via forespørgsel på 21 29 70 36 eller info@kurtstrand.dk; gymnasieforedrag bookes via gymnasieforedrag.dk.

Ingen af mine foredrag hives op af skuffen, men tilpasses og aktualiseres i forhold til målgruppen med afsæt i f.eks. følgende emner: 

TV bag facaden

Hvad foregår der, før kameraet tændes? Hvilken betydning har billeder for prioriteringer? Og hvad taler interviewer og interviewperson om før og efter et interview?

 kurtstrand.dk© 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

K

Kurt Strand

Journalist med over 35 års erfaring. Har siden begyndelsen af 1990’erne undervist i journalistik, interview og fortælleteknik. Holder foredrag om medier og fungerer som ordstyrer ved konferencer og debatter. Er forfatter til en række bøger om journalistik og politik. Mediekommentator i Kristeligt Dagblad. Formand for dommerkomitéen i Sprogprisen.dk. Kommenterer jævnligt på MEDIEBLOKKEN og på Twitter.

Mediekomentarer i Kristeligt Dagblad; se oversigt her.

 

kontakt@kurtstrand.dk

+ 45 21 29 70 36

 

Webmaster: Kira Strand Hald (kira@kurtstrand.dk)