kurtstrand.dk

 kurtstrand.dk© 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

K

 

 

 

 

 

Foto: Henrik BrøndstedSkriv eller ring:
kurt@kurtstrand.dk
+45 21 29 70 36


Webmaster: Kira Strand Hald
kira@kurtstrand.dk

Om Kurt Strand   Ordstyrer   Foredrag   Undervisning   Bøger   Artikler   Radio/tv

Udvikling af radio- og tv-programmer
Udvikling af nye programmer eller justering af eksisterende lykkes kun med præcise analyser, diskussioner og koncept-beslutninger. Et udviklingsforløb kan indgå som en del af f.eks. et redaktionsseminar eller kan bestå af en række selvstændige, fokuserede møder.

 

Efterkritik/analyse
Alle journalister og redaktioner kan blive bedre via kontant, kontinuerlig og konstruktiv efterkritik. En efterkritik med analyse, gennemgang og diskussion kan vare to timer, men kan også – hvis den virkelig skal i dybden – udstrækkes til en halv eller en hel dag. Efterkritik kan også integreres i et kursusforløb.

Referencer
Se her eksempler på hvor jeg har lavet kurser, seminarer, gæsteundervisning, træning, udvikling og efterkritik de sidste par årtier.

Træning af radio- og tv-værter
Med individuel træning af f.eks. værtsinterview i radio og tv kan på relativt kort tid opnås markante forbedringer. Et træningsforløb tager afsæt i den enkeltes færdigheder og ønsker – og kan f.eks. omfatte tre halve dage over en periode på to-tre måneder.

"Journalistisk er et fantastisk fag, hvor man aldrig kan kalde sig 'færdiguddannet'. Man bliver klogere - hver eneste dag."